Menü Bezárás

Gymstick

Gymstick

Gymstick – A tökéletes alakformálás

A Gymstick Original egy zseniális sporteszköz, a Gymstick Muscle pedig egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek, aki gyors és látványos eredményekre vágyik.

Milyen eredményeket érhetsz el a Gymstick edzésekkel?

Különleges erőtér, különleges edzéshatás

A Gymstick olyan, mint egy súlyzórúd, amelynek a két végéhez két gumikötél illeszkedik – a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

Komplex képességfejlesztés

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé.

Erőfejlesztés, állóképesség növelés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

Bámulatos izomtónus már néhány edzés után

A Gymstick speciális edzéshatásai következtében a test valamennyi izomcsoportja gyorsan és látványosan reagál. Izmaink tónusa rohamosan javulni fog, amely az egész megjelenésünket energikussá és esztétikussá varázsolja már néhány hét alatt.

Derék és hátproblémák megszűnése

A Gymstick edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásában működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta, vagy a dereka, a panaszok csökkenni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnnek.

Karcsúsodó vonalak, egyre szebb testtartás

A Gymstick az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

Magas kalória felhasználás

A Gymstick tréning során szinte az egész testünk tónusba kerül és a sok-sok izom együttes terhelése következtében nagyon magas lehet az elhasznált kalóriák száma. Ha az optimális zsírégető intenzitástartományt pulzuskontrollal is ellenőrizzük, látványos testsúlycsökkenés érhető el.

Rohamosan fejlődő állképesség

A Gymstick edzésprogramok a legkiválóbb állóképesség fejlesztő edzések. A komplex terhelési formák optimális igénybevételt jelentenek a szív és keringési rendszerünknek. Így látványosan javul állóképességünk. Nem véletlenül alkalmazzák a skandináv országokban a jéghoki csapatok alapozó edzéseiben.

Általános vitalitás látványos javulása

A komplex edzésterhelések a szervezetünk energiaszintjének gyors és stabil növekedését eredményezik. Általánod vitalitásunk növekedését kamatoztathatjuk munkánkban, az iskolai feladataink vagy egyéb sporttevékenységünk során.

A Gymstick edzés során egy-egy izomcsoportra 3 gyakorlatot végzünk, egyenként 30 másodpercig, mindkét oldalra. Vagyis, a gyakorlatsort kétszer ismételjük, egyszer a jobb, egyszer a bal oldalra végezzük a gyakorlatokat. Az eszköz rendkívül sokféleképpen alkalmazható, folyamatosan dolgoztatva az egész testet. Hatásosan ellensúlyozza az ülő és állómunka negatív hatásait,mivel a törzs izmai folyamatosan tónusban vannak. A Gymstick mindenkinek ajánlott, akár kezdő, akár sportol, kicsi, vagy nagy, idős, vagy fiatal, lány vagy fiú, a hatás ugyanaz. Rehabilitációra is kiválóan alkalmas, sőt alkalmazzák is. Egy szónak is száz a vége, gyere el és próbáld ki, győződj meg magad róla.

Wefitness.hu