Menü Bezárás

Sportolnék, de miben?

Legalább annyit szerezz be a ruhákból, ahány edzést beiktatsz egy héten. Mindig legyen tiszta edzős cuccod, a higiénia itt is nagyon fontos!

És végül, de nem utolsó sorban a cipő. Széles választékkel fogsz találkozni. Legjobb, ha kifejezetten sportboltban nézel körül, az itt kínált lábbelik kifejezetten sportoláshoz készültek. Már tudod mit szeretnél sportolni, könnyű dolgod van. Egyszerűen azok között a cipők között keresgélj, ami a választott mozgáshoz jó. Például ha futni, vagy gyalogolni akarsz, futócipőre lesz szükséged. Ha spinningre akarsz járni, speciális spinning cipőt válassz. Ha bizonytalan vagy, kérj segítséget, az eladók nagy valószínűség szerint szakképzettek. A lényeg, hogy méretre és fazonra passzoljon. Na és persze a pénztárcádhoz.

Beszereztünk mindent, nincs más hátra, irány az edzőterem. Vedd figyelembe, hogy az edzés során folyadékot vesztesz, ezért mindig vigyél magaddal vizet az edzésre. Arról se feledkezz meg, hogy utána is szükség van a folyadékbevitelre, ca. másfél litert fogyassz el, miután végeztél.

Wefitness.hu