Menü Bezárás

Sportolnék, de miben?

Eldöntötted, teszel valamit magadért, lesz, ami lesz bemész az edzőterembe és nekiállsz. A lehető legjobbat teszed, hidd el. Az elhatározás már fél siker. Jöhet a következő lépés, mire lesz szükséged az edzés során?

Először is kell egy közepes méretű törölköző, hiszen ha teljes erőbedobással mozogsz, meg fogsz izzadni. Ez biztosan van otthon, már dobhatod is a trendi táskádba, amit már előzőleg beszereztél.

Aztán szükséged lesz ruhára. Ez mindenképpen légáteresztő anyagból készüljön, kényelmesebben fogod magad érezni. Nőként elengedhetetlen a sportmelltartó viselése, hiszen sportolás közben a mellizmok nagy terhelésnek vannak kitéve, így mindig viseld. Fontos a jó méretválasztás, a fazon kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy jól kell tartania a melleidet. Lehet szivacsos, vagy szivacs nélküli, attól függően, melyiket részesíted előnyben. Nagyon fontos, hogy kényelmes is legyen, ezért mindig próbálj, mielőtt megveszed.

A póló és a nadrág kiválasztásánál több szempontot is figyelembe veszünk, de a melltartóval ellentétben itt az dominál, Te mit részesítesz előnyben. A felsőd lehet rövid top, ujjatlan trikó, rövid ujjú póló, attól függően miben érzed magad a legjobban. A nadrág térdig érő, háromnegyedes, vagy hosszú, tőled függ melyik jön be jobban. A legfontosabb szempont mindegyiknél az anyaga legyen. Ma már a gyártók egyre jobban figyelnek arra, hogy olyan anyagokból gyártják a sportruházatot, hogy az az izzadságot ne szívja magába, így a komfortérzeted edzés közben is megmaradjon. Olyat válassz, ami könnyű, lélegző, elvezeti a hőt és a verejtéket a bőrtől, lehetővé teszi a levegő keringését. A legtöbb márka rendelkezik ilyen termékekkel.

Wefitness.hu