Menü Bezárás

WeStep

A WeStep egy zsírégető, kardio edzés, dinamikus zenére, step padon végezzük gimnasztikai gyakorlatsorokkal. A pulzus fokozatos emelésével kezdődik az óra, majd a zsírégető tartományban tartva történik az edzés. A pulzus fokozatos visszacsökkentése után extra has gyakorlatok, majd levezetésként az izmok lenyújtása zárja az edzést. Az óra időtartama 55-60 perc.

A saját fejlesztésű program során az egész testet megmozgatjuk, az egyes izomcsoportok, mint pl. a farizom, combizom, hasizom, stb, külön is hangsúlyt kapnak. az óra felépítésekor a fókusz a pulzus zsírégető tartományban tartásán, az edzés hatékonyágén és biztonságán van.

A WeStep egy hatékony, biztonságos kardio edzés, mely minden korosztály számára végezhető, alakformálást, feltöltődést biztosít.

Gyakorló WeStep rajongók mondták:

  • elfáradtam, de nem haltam meg az órán. köszi, nagyon jól esett.
  • látványosan formálja az alakomat, ha picit odafigyelek az étkezésemre, hamar látszik az eredmény
  • imádom a zenéiteket, gyorsan eltelik az egy óra, fáradtan, izzadtan, és teljesen feltöltődve megyek haza
  • elég stresszes a munkám, ha eljövök hozzátok WeStep órára, mindig kikapcsolok,és azon felül, hogy egy jót edzek, mindig  fülig ér a szám.
  • azt mondta a férjem, amikor szünetet tartottam, hogy vegyek hozzátok bérletet, mert olyankor mindig kiegyensúlyozott vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wefitness.hu