Menü Bezárás

BeautyForm

Alakformálás, nőiesség, egyensúly.

BeautyForm edzés során a célzottan a kérdéses terület, a kar, derék, csípő, popsi és a comb izmait formáljuk,alakítjuk. Ezen felül zsírégető gyakorlatokat is beépítünk az órába, a pulzust zsírégető tartományban tartva érjük el a maximális hatást. Élvezetes, változatos, az alakformálás szempontjából is hatásos, saját fejlesztésű edzésmódszer

A gyakorlatok segítenek megélni nőiességünket, kecses, lágy, nőies mozdulatokkal, melyek gyakorlásával felébreszthetjük magunkat az igazi NŐ-t.
Az órán az egész testet átmozgatjuk, segítve ezáltal a nap során felgyülemlett feszültség oldását, a kötött izmaink lazítását.

Modern életvitelünkből adódó tartásbeli problémák javítását elősegíti, oldja a stresszt, magabiztosságot ad, növeli az önbizalmat. Segíti a nyugodt alvást, enyhítheti a változó kori tüneteket. Jótékony hatással van az anyagcserére, a női hormonokra, a változó korral járó, csökkenő ösztrogén szint okozta tünetek (hőhullámok, alvászavar) enyhülhetnek.

A BeatyForm zenés csoportos óra, mely rendszeres gyakorlása gyönyörűen formálja az alakot, segíti az anyagcserét, valamint a női belső szervek működését. Segíthet a ciklus helyreállításában, a változó kor tüneteinek enyhítésében. A hormonális egyensúly a nő élete során könnyen felborulhat. A hormonális változások okozta tünetek enyhülhetnek a rendszeres gyakorlás során.

Kinek ajánlott a BeautyForm? Minden nőnek, a pubertástól 100 éves korig, vagy még tovább. A gyakorlatok nem csak a változó korban lévő hölgyeknél hatásosak! Segíthetnek a menstruáció kellemetlen, vagy fájdalmas tüneteinek enyhítésében is, sőt a változó kor előtt elkezdett gyakorlás esetén a tünetek akár el is maradhatnak.

BeautyForm órák minden hétfőn és szerdán 19:00 órakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wefitness.hu