Menü Bezárás

Beautyform Kardio

A BeautyForm Kardio edzés egy dinamikus óra, mely során a BeautyForm-hoz hasonlóan a has, popsi, derék csípő területét formáljuk, kiegészítve a kar, váll, trapéz terület formálásával is.

Intenzív mozgás, zenés csoportos óra, figyelve a pulzus optimális értéken tartásával. Tutira leizzaszt, viszont nem kell levegő után kapkodnod, mivel a pulzusod nem száll el.

A kargyakorlatoknak köszönhetően a nap során felgyülemlett feszültséget kidolgozzuk a váll és a trapéz területéről, elkerülve ezáltal az izmok becsomósodását, esetleges becsípődését a területen.

Kiválóan oldja a stresszt, átmozgatja az egész testet, növeli az önbizalmat, a magabiztosságot.

Jótékony hatással van az anyagcserére, a női hormonok szinten tartásában. Elindítja a nyirokkeringést, segítve ezzel a sejtszintű anyagcserét, a nem szervi eredetű vizesedést a végtagokban megszüntetheti.

Kellemetlen tünet, amikor dagad a láb, vagy a kéz, mert a szervezetünk „megköti” a vizet. Nagy melegben ez még fokozattan jelentkezhet. A BeautyForm kardio edzés rendszeres végzése segít, hogy a nyirokkeringés megfelelő legyen, ne vizesedjünk. Már egy alaklom után észrevehetően csökkennek ezek a tünetek, megszűnik a láb, vagy kar dagadása, a kellemetlen feszítő érzéssel együtt.

Hatékony alakformáló, zsírégető, saját fejlesztésű csoportos óra, plusz popsi és hasgyakorlatokkal.

Ha egy intenzív, élvezhető, nőies, ugyanakkor „nem meghalós” kardio edzésre vágysz, a BeautyForm Kardio Neked való. Gyere el, próbáld ki, ráadásként pedig egy szuper, támogató közösség tagja lehetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Wefitness.hu