Menü Bezárás

Csillagjegyek és a sport

Számomra a sport nem volt mindig elsődleges. Ez az igény a 40-es éveim elejére alakult ki bennem. Hát, úgy tűnik későn érő típus vagyok. 🙂 De jobb későn, mint soha, tartja a mondás.

Oroszlán csillagjegyben születtem, így a Walking Program tökéletes választás volt számomra. Melyik csillagjegynek mi a megfelelő választás, ha sportolásra adja a fejét? Segítek, nézzük meg, melyik jegy hol keresgéljen.

Kos: (03.20. – 04.19.)

Ő az, akinek mindent ki kell próbálnia, tapasztalatokat kell gyűjtenie. Nem befolyásolhatja semmi és senki a döntésében. Meg akarja mutatni az egész világnak, hogy ő mire képes. Mindig keresi az új kihívásokat, versenyszelleme és vitalitása nagyszerű célok kitűzésére sarkallja, és lendíti azok elérése felé. Törekvő, dinamikus és temperamentumos. Bátor és kockázatvállaló, nem keresgél sokáig, ha mozgásról van szó. Nem mérlegel sokáig, de vallja, ha sport, mindegy mi az, csak legyen megerőltető! A hegymászás, vagy a sziklamászás a legmegfelelőbb. Szeretik viszont megmutatni erejüket, ügyességüket, energiájukat, és persze szeretnének a legjobbak lenni valamiben. Nem csapatjátékos alkat, és nehezen fogadja a legyőzöttséget. Jó autóversenyző, csatár, motorversenyző válhat belőle. De gátfutóként, sprinterként, vagy biciklistaként is megállja a helyét. Ha edzés, jöhet a futás, vagy a tenisz, itt nyerhetnek.

Wefitness.hu