Menü Bezárás

Hogyan étkezz csillagjegyed szerint?

Halak: (02.19. – 03.21.)

A titokzatos Neptunusz az uralkodó bolygója. Családszerető és társaságkedvelő hírében áll, boldogan megy vendégségbe és szívesen látja a barátait is.

Hívd fel magadhoz és varázsolj otthonos környezetet neki. Legtöbbjük odavan a halétkekért, és a fehér borokért. De vigyázz! A desszert el ne maradjon, még ha csak pár falatot is csipeget, enélkül nem teljes számára a közös vacsora.

Bárhová utazik a világban, elsőként az éttermeket fedezi fel, de itthon is tudja hol a legjobb a bélszín, vagy hol lehet a legjobb egzotikus ételeket enni. Imádja a piacokat, élvezettel válogat a legjobb alapanyagok között, ám mire a főzésre kerül a sor, lelkesedése elillan. Ritkán téved a konyhába, csak akkor, ha vendégeket vár, vagy valamit nagyon megkíván. Egyéb esetben inkább leszalad a közeli kisvendéglőbe és bekap valamit, hogy éhségét mielőbb csillapíthassa. Szeret jókat enni, inni, igazi élvezet számára az étkezés. Éppen ezért hajlamos az elhízásra. Kedvenceiből bármennyit képes elkölteni, így előfordulhat, hogy egyoldalúan táplálkozik. Ami a diétát illeti, nagy újrakezdő, belevág, aztán hamar elfogy a lendület és abbahagyja, majd megszólal a lelkiismerete és kezdi újra. Megoldás lehet, ha nem a szigorú koplalással kezdi, hanem életmóddá teszi az egészséges táplálkozást.

Tipp Halaknak:

Vigyázz a túlzott fűszerezéssel, túl érzékeny gyomrod rosszul reagálna rá. A zsírban. olajban sütött húsok szintén nem te asztalod. Na de stílusosan, halaknak halat! 🙂 Bármilyen formában jöhet, akár indiai vagy kínai ínyencségként is készítheted.

Ezeket ajánljuk számára:

Hús: hal, kagyló, rák, borjú
Zöldség: articsóka, káposzta, zöldbab, sütőtök, szúja, rizs
Gyümölcsök: mangó, datolya
Fűszer: tárkony, kakukkfű

Wefitness.hu